Aanbouw in Ridderkerk plaatsen tot 2,50 meter zonder vergunning !

Wilt u uw woonkamer vergroten zonder te hoeven verhuizen in de omgeving van Ridderkerk ? Dan is een aanbouw in Ridderkerk van Timmerbedrijf Verschoor de juiste oplossing. Het aantal vierkante meters en Aanbouw in Ridderkerkhet woongenot neemt met een aanbouw vele mate toe. Heeft u interesse in een aanbouw? Bij het plaatsen van een aanbouw in Ridderkerk werkt Timmerbedrijf Verschoor met hoge kwaliteitseisen.

 

Met een aanbouw in Ridderkerk kunt u uw leefruimte aanzienlijk vergroten. Een aanbouw kan bijvoorbeeld met een plat dak maar ook wordt vaak voor een aflopend dak met dakpannen gekozen. Het voordeel van een aanbouw is dat het niet alleen de leefruimte vergroot maar dat het ook de waarde van uw huis vergroot. Wij begeleiden de aanbouw van een eventuele vergunning tot oplevering. U kunt tevens kiezen of u de afwerking van de aanbouw zelf doet of aan ons overlaat. Mocht u ervoor kiezen om de aanbouw zelf af te werken kan dit behoorlijk kostenbesparend voor u zijn.

 

Timmerbedrijf Verschoor is gespecialiseerd in het realiseren van een aanbouw in de omgeving van Zwijndrecht , Hendrik Ido Ambacht , Dordrecht , Papendrecht en Ridderkerk.
Wij komen dan ook graag een keer bij u langs om ter plekke te kijken wat de mogelijkheden voor uw woning zijn. Hierna bespreken we de eventuele eisen van de aanbouw in Ridderkerk die u heeft en vervolgens kunnen wij voor u een offerte op maat maken.

 

Aanbouw ideaal voor het vergroten van uw leefruimte.

Wenst u meer informatie te ontvangen over het plaatsen van een aanbouw in de omgeving van Ridderkerk , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Adres

PC/Woonplaats

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Bestand toevoegen

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)