Badkamer renovatie, ook bij u in Hendrik Ido Ambacht

Is uw badkamer toe aan een renovatie? Altijd al gedroomt van eenprachtige nieuwe badkamer met wellicht een ligbad? Timmerbedrijf Verschoor is een bekend begrip in de omgeving Hendrik Ido Ambacht en heeft al veel geslaagde badkamer renovatie projecten afgerond. Wij verzorgen badkamer renovatie tot in detail. Doordat wij een relatief kleine organisatie zijn kunnen wij snel inspelen op alle zaken. Als de badkamer renovatie niet kan wachten komen wij, indien mogelijk, direct tot actie. Zelfs buiten kantoortijden en in het weekend is ons ervaren team inzetbaar voor badkamer renovatie in Hellevoetsluis. Timmerbedrijf Verschoor is in het bezit van verschillende vakmensen met de benodigde diploma’s voor badkamer renovatie. Daardoor heeft u altijd te maken met vakmannen die hun vak verstaan.

 

Vakkundige installateurs

Badkamer renovatie gaat verder dan alleen de installatie van nieuw sanitair. Wij van Timmerbedrijf Verschoor verstaan onder badkamer renovatie:

  • Leidingen leggen
  • Tegels zetten
  • Wanden plaatsen
  • Sanitair installeren

In principe is alles mogelijk. Wij nemen uw zorgen uit handen
Bij badkamer renovatie komt veel kijken. Timmerbedrijf Verschoor neemt uw zorgen graag uit handen. Onze vakmannen beschikken over kennis over de beste soorten tegels, voegen en kitten. Maar ook van de beste vloeren, het mooiste sanitair en de meest comfortabele vloerverwarmingsystemen. Met onze vakkundig materialen en gereedschap kunnen wij elke badkamer renovatie snel en vakkundig uitvoeren.

 

Advies

Timmerbedrijf Verschoor adviseert u graag over de praktische en technische mogelijkheden voor badkamer renovatie. Wij komen bij u thuis voor een oriënterend gesprek en kunnen zo de maten van uw badkamer precies meten. Ook de huidige situatie komen wij beoordelen om vervolgend uw droombadkamer beter samen te kunnen stellen.

 

Offerte

Na een oriënterend gesprek kunt u een offerte ontvangen voor badkamer renovatie in Hendrik Ido Ambacht . De inrichting van uw badkamer is in goede handen. Samen met onze leverancier kunnen wij u een uitgekiende inrichting aanbieden waar u jaren met plezier kunt ontspannen.

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Adres

PC/Woonplaats

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Bestand toevoegen

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)