Dakopbouw verzorgd en ontworpen door Timmerbedrijf Verschoor.

Wilt u een extra verdieping laten bouwen op uw huis? Dan is een dakopbouw de juiste oplossing. Een dakopbouw kost meer als een dakkapel maar het vergroot natuurlijk ook de leefruimte binnen uw woning een stuk meer. Timmerbedrijf Verschoor regelt het bouwen van een dakopbouw van a tot z voor u. Wij hebben in de regio van Zwijndrecht al reeds veel particulieren naar tevredenheid voorzien van een dakopbouw.

 

Dakopbouw plaatsen in Zwijndrecht

Het plaatsen van een dakopbouw is meestal een behoorlijk omvangrijke verbouwing. Met de ervaring en kennis van Timmerbedrijf Verschoor is dit geen probleem. Een dakopbouw kan in diverse soorten en maten gebouwd worden. Timmerbedrijf Verschoor zorgt niet alleen voor de tekeningen voor uw dakopbouw maar kan ook voor u de bijhorende vergunning regelen.

 

Betrouwbare partner 100% zekerheid

Wanneer u kiest voor een dakopbouw bij Timmerbedrijf Verschoor, bent u verzekerd van 10 jaar garantie. Aangezien een dakopbouw de prijs van uw huis aanzienlijk kan laten stijgen, kunt u dus uw nieuwe dakopbouw zien als een goede investering. Woont u in de omgeving van Zwijndrecht en heeft u interesse in een dakopbouw nodig ons dan een keer uit voor een vrijblijvend gesprek en een bijhorende offerte. Wij zullen u versteld laten staan wat de mogelijkheden voor uw woning zijn!

 

Timmerbedrijf Verschoor is u dan ook graag van dienst betreffende een dakopbouw is de omgeving van Zwijndrecht.

 

Dakopbouw plaatsen in Zwijndrecht? Ga naar Timmerbedrijf Verschoor

Wenst u meer informatie te ontvangen over een dakopbouw, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Adres

PC/Woonplaats

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Bestand toevoegen

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)