Dakraam plaatsen SliedrechtAls u een dakraam wilt laten plaatsen in Sliedrecht, bent u bij Timmerbedrijf Verschoor aan het juiste adres. Wij hebben een bijzonder en veelzijdig leveringsprogramma waardoor er altijd het juiste dakraam voor u tussen zit. Wij maken deze tevens speciaal voor u op maat in onze werkplaats. Zo krijgt u altijd het gewenste resultaat!

Wat komt er kijken bij een dakraam laten plaatsen in Sliedrecht?

Allereerst zullen wij een afspraak maken bij u thuis om de huidige situatie te bekijken. Aan de hand van de situatie en uw wensen kunnen wij u vertellen wat de mogelijkheden zijn. De volgende stap is het kiezen van het juiste kozijn en natuurlijk ook de juiste kleur. Als alle gegevens zijn verzameld, zullen wij een offerte op maat voor u maken.

Als u ervoor gekozen heeft om akkoord te gaan met ons voorstel, dan zullen wij de producten bestellen, maken en voorbereiden voor de klus. Als alles voor u gereed is, zullen wij het dakraam gaan plaatsen bij u in Sliedrecht. Zodra wij klaar zijn met het plaatsen, zult u de enorm toegenomen lichtinval opmerken.

Timmerbedrijf Verschoor

Wij zijn in de afgelopen jaren door onze werkzaamheden een echt begrip geworden in de regio. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u echt vakwerk bieden. U kunt bij ons niet alleen terecht voor een dakraam laten plaatsen in Sliedrecht, maar nog veel meer. Zo zijn wij een compleet aannemersbedrijf en vervaardigen wij een groot deel van onze eigen producten. Hiermee voorkomen wij dat wij afhankelijk zijn van leveranciers.

Contact

Heeft u interesse in een dakraam laten plaatsen in Sliedrecht? Vul dan onderstaand contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aanvraag door te nemen. Voor vragen en/of meer informatie kunt u telefonisch (078 – 613 5706) of via mail (info@timmerbedrijfverschoor.nl) contact met ons opnemen.

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Adres

PC/Woonplaats

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Bestand toevoegen

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)