Houten Kozijnen in Ridderkerk

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Timmerbedrijf Verschoor is specialist op het gebied van het repareren of vervangen van kozijnen en geeft u graag een passend advies. Houten kozijnen in Ridderkerk leveren wij u van een uitstekende kwaliteit. Wij hebben jarenlange ervaring in het oude timmerambacht, waarbij het plaatsen van houten kozijnen een routineklus is die met veel plezier én vakkundig door ons word uitgevoerd. Dus woont u in Ridderkerk ,of in de regio Ridderkerk , dan kunt u ons bellen cq. mailen voor informatie, een aanbieding of een afspraak.

 

Indien u kiest voor houten kozijnen van Timmerbedrijf Verschoor, dan bent u verzekerd van 10 jaar garantie op de houten kozijnen. Aangezien goede houten kozijnen de waarde van uw huis aanzienlijk kan laten stijgen, kunt u uw nieuwe houten kozijnen zien als een goede investering. Woont u in de omgeving van Ridderkerk , schroom dan niet om te bellen voor houten kozijnen.

 

Kozijnen vervangen

Afhankelijk van de staat van uw oude kozijnen heeft u de volgende mogelijkheden:
  • Kozijnen repareren
  • Kozijnen deels vervangen
  • Nieuwe kozijnen op maat maken
  • Geprefabriceerde montagekozijnen in standaardmaten
Het is niet altijd noodzakelijk om direct uw kozijnen te laten vervangen wanneer deze beschadigd zijn. Renovatie van uw kozijnen is een oplossing wat Timmerbedrijf Verschoor u biedt. Renovatie van uw kozijnen is kosten besparend ten opzichte van het vervangen van uw kozijnen. Wanneer uw kozijnen verouderd of erg beschadigd zijn is vervanging een betere oplossing.

 

Contact

Heeft u vragen over kozijnen? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen en vernieuwen van kozijnen en beschikken naast ervaring over ruime kennis en vakmanschap om uw gevel er weer zo goed als nieuw uit te laten zien.

 

Wenst u meer informatie te ontvangen over kozijnen in de regio Ridderkerk , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

 

Houten kozijnen van Verschoor, ook bij u in Ridderkerk

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Adres

PC/Woonplaats

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Bestand toevoegen

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)