Kozijnen in diverse kleurmogelijkheden.

Timmerbedrijf Verschoor is de vakman in de regio Papendrecht als het gaat om de levering en plaatsing van kozijnen. De kozijnen worden in de werkplaats vervaardigd en door onze eigen vakmensen in uw woning geplaatst Timmerbedrijf Verschoor beschikt over ervaren montage en servicemedewerkers op het gebied van kozijnen.

 

Ben u woonachtig n de regio van Papendrecht dan u uw oude kozijnen laten vervangen bij Timmerbedrijf Verschoor. 02J80135Na het verwijderen en afvoeren van de bestaande kozijnen, wordt het ontstane gat gecontroleerd op losse stenen en/of voegwerk. Hierna worden er nieuwe houten of kunststof kozijnen geplaatst. Het vervangen van glas is vrij eenvoudig en zonder te veel bijkomende kosten. Timmerbedrijf Verschoor monteren glaslatten altijd aan de binnenzijde wegens inbraak preventie.

 

Kozijnen kunnen zowel van hout als van kunststof door Timmerbedrijf Verschoor worden geleverd. Hierbij heeft u keuze uit diverse kleurmogelijkheden. Verschoor 25 jaar ervaring in de levering en plaatsen van houten en kunststof kozijnen in de regio van Papendrecht .

 

Levering en plaatsing van kozijnen regio Papendrecht

Wenst u meer informatie te ontvangen over kozijnen laten maken, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  PC/Woonplaats

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Bestand toevoegen

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)