Kozijnen plaatsen in Papendrecht

Kozijnen plaatsen PapendrechtWilt u nieuwe kozijnen laten plaatsen in uw woning of pand in Papendrecht? Dan is Timmerbedrijf Verschoor hét bedrijf voor u! Wij beschikken over een eigen werkplaats in Dordrecht. Hier vervaardigen wij zelf de kozijnen. Hierna kunnen onze vakmensen de kozijnen op maat bij u in Papendrecht komen plaatsen.

Houten of kunststof kozijnen?

Tegenwoordig heeft u bij kozijnen de keuze tussen hout of kunststof. Als u voor de houten variant kiest, kiest u voor uitstekende kwaliteit. Wij hebben jarenlange ervaring als het gaat om kozijnen op maat maken. Als u de keuze maakt om kunststof kozijnen te laten plaatsen in Papendrecht? Dan maakt u de keuze voor een materiaal dat bijna niet meer te onderscheiden is van hout. Een van de belangrijkste verschillen is dat het een erg onderhoudsarm materiaal is. Daarnaast zorgt het wel voor een goede isolatie en ventilatie waardoor uw energie kosten kan besparen. Welk materiaal u ook kiest, bent u verzekerd van 10 jaar garantie op de kozijnen. Nette kozijnen zorgen ook voor een hogere waarde van uw woning. Hierdoor is het een investering die zeker het overwegen waard is. Naast nieuwe kozijnen plaatsen, kunnen wij u ook van dienst zijn voor reparaties of gedeeltelijke vervanging.

Contact

Heeft u interesse in een het plaatsen van kozijnen in Papendrecht door Timmerbedrijf Verschoor? Vul dan onderstaand contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aanvraag door te nemen. Voor vragen en/of meer informatie kunt u telefonisch (078 – 613 5706) of via mail (info@timmerbedrijfverschoor.nl) contact met ons opnemen.

<span class=”widget-title__inline”><span class=”widget-title__inline”><span class=”widget-title__inline”>Contactformulier</span></span></span>

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Adres

PC/Woonplaats

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Bestand toevoegen

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)