Renovatie van uw woning in Zwijndrecht

Bent u zich aan het oriënteren op een specialist voor renovatie van uw woning? Neem dan even de tijd om onze website te bekijken. Als all-round timmerbedrijf kan Timmerbedrijf Verschoor alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis voor u uitvoeren, waaronder uiteraard ook het volledig renoveren van uw woning in Zwijndrecht.

 

Duidelijke offerte voor renovatie

We brengen graag een offerte voor u uit voor de renovatie van uw badkamer, dakkapel, keuken, kozijnen of voor een complete woningrenovatie. Ook bij u in Zwijndrecht zijn we regelmatig werkzaam voor het uitvoeren van renovatie projecten. Met respect voor het karakter van het gebouw passen wij het voor u aan de eisen van deze tijd aan. Daarbij renoveren wij in de stijl die u of uw architect voor ogen heeft en leveren kwalitatief maatwerk. Dat realiseren wij door het toepassen van moderne bouwmaterialen met een authentieke stijl.

 

Vertrouwde handen

Timmerbedrijf Verschoor is een bedrijf waarbij de renovatie van uw woning in goede handen is. Renovatie van een woning vraagt om oog voor het bestaande gebouw. Hierbij moeten materialen worden gebruikt die passen bij de uitstraling van het pand. Als bedrijf renovatie bedrijf beschikken wij over een eigen werkplaats en moderne machines waar wij kwalitatief hoogwaardige onderdelen mee kunnen ontwikkelen. Met ons hechte team ervaren vakmensen garanderen wij u jarenlang woonplezier na bedrijf renovatie in Zwijndrecht.

 

Sterke punten

Timmerbedrijf Verschoor is het bedrijf waarbij bedrijf renovatie in goede handen is. Een van de sterke punten van Timmerbedrijf Verschoor is renovatie. Hierbij gaat het onder meer om het:
  • Vervangen van vloeren
  • Isoleren van woningen
  • Vernieuwen van kozijnen
  • Dakgoten
  • Boeidelen / gevelbekleding
Wij leveren altijd maatwerk en hebben oog voor nieuwe en oude onderdelen. Dit weten wij feilloos te combineren.

 

Indruk?

Wilt u een indruk krijgen van wat wij met renovatie in Zwijndrecht voor u kan betekenen? Op deze website krijgt u door middel van foto’s een indruk van de mogelijkheden die Timmerbedrijf Verschoor u biedt ten aanzien van bedrijf renovaties. Hier leest u ook meer over de andere disciplines die wij aanbieden. Wij nodigen u uit om een afspraak te maken met één van onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken van bedrijf renovatie.

Verschoor voor renovatie, ook bij u in Zwijndrecht

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Adres

PC/Woonplaats

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Bestand toevoegen

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)