VELUX dakraam plaatsen in Alblasserdam

Velux dakraam AlblasserdamDenkt u eraan om een dakraam aan te schaffen? Dan kunt u er ook voor kiezen om een VELUX dakraam te laten plaatsen in Alblasserdam. VELUX is een merk dat al jarenlang dakramen produceert. Zij hebben dan ook ontzettend veel ervaring en kennis op het gebied van (schuine) daken en de juiste ramen. Kortom, als u voor een goed dakraam kiest, kiest u voor een van VELUX geplaats door Timmerbedrijf Verschoor!

Welke soorten VELUX dakramen zijn er?

Tegenwoordig is er ruime keus als het gaat om dakramen. Zo biedt VELUX diverse dakramen die wij bij u in Alblasserdam kunnen plaatsen. Wij hebben ze hieronder kort voor u op een rijtje gezet.

  • Tuimelvenster: met dit type dakraam heeft u in een handomdraai frisse lucht. Dit venster is eenvoudig te bedienen, zelfs als er meubels onder geplaatst staan. Aan de bovenkant zit een innovatieve handgreep waarmee u het raam open en dicht kunt doen. VELUX heeft ervoor gezorgd dan het raam nog verder open kan dan die vergelijkbare varianten.
  • Uitzettuimelvensters: Bij dit dakraam zitten de scharnieren aan de bovenkant waardoor u van het complete uitzicht kunt genieten. Daarnaast kan het raam 180o om zijn as tuimelen. Dit is erg handig voor het schoonmaken.
  • INTEGRA dakramen: de INTEGRA dakramen zijn op afstand te bedienen. Dit gebeurd compleet elektrisch. Daarnaast is het dakraam voorzien van regensensoren. Zij sluiten het raam automatisch tot ventilatiestand wanneer het de eerste druppel regen voelt.

Naast dakramen biedt VELUX ook balkonvensters, daglichtsystemen en dakkapellen aan. Zo kunnen wij voor vrijwel iedere situatie een passend product bij uw wensen aanbieden.

Contact

Heeft u interesse in een VELUX dakraam en wilt u deze laten plaatsen in Alblasserdam door Timmerbedrijf Verschoor? Vul dan onderstaand contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aanvraag door te nemen. Voor vragen en/of meer informatie kunt u telefonisch (078 – 613 5706) of via mail (info@timmerbedrijfverschoor.nl) contact met ons opnemen.

 

Contactformulier

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Adres

PC/Woonplaats

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Bestand toevoegen

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)