Dakkapellen

Een goedkope manier om een zolderkamer licht en ruimte te geven is natuurlijk het plaatsen van een dakkapel. Het plaatsen van een degelijke dakkapel zal ervoor zorgen dat de waarde van uw huis zal stijgen bij de verkoop.

Het is natuurlijk belangrijk dat uw dakkapel van de juiste materialen wordt voorzien, daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bouwen degelijke dakkapellen die bestand zijn tegen regen, kou, wind en sneeuw. Het plaatsen van een dakkapel doen wij in het algemeen in een werkdag, u slaapt dus niet met een gat in uw dak. De buitenkant van de dakkapel zal volledig door ons worden verzorgd, wij zetten uw dakkapel in zijn geheel in de grondverf of beits Zodat het hout niet zal gaan rotten door regen, wind en sneeuw.

Wij geven tevens een garantie van 10 jaar aan uw dakkapel en geven daarmee de klant een gerust gevoel. Tekeningen voor de bouwvergunning kunnen wij geheel voor u verzorgen. Het is verder altijd mogelijk om contact met ons op te nemen, wij geven u graag de gewenste informatie, en komen zonder meer langs om te adviseren over alle mogelijkheden.

Enkele voorbeelden

P1000890 verbouwing