Kozijnen

Timmerbedrijf Verschoor beschikt over ervaren montage en servicemedewerkers. Op een van tevoren overeengekomen tijdstip zullen de monteurs van Timmerbedrijf Verschoor de bestelde kozijnen bij u komen plaatsen.

Als eerste zullen de oude, bestaande kozijnen worden verwijderd. Na het verwijderen en afvoeren van de bestaande kozijnen, wordt het ontstane gat gecontroleerd op losse stenen en/of voegwerk. Afhankelijk van de bestaande constructie wordt het kunststof of houten kozijn nu in het ontstane gat geplaatst. Kunststof kozijnen worden volgens de ‘droge' methode beglaasd. Hierdoor is het vervangen van glas vrij eenvoudig en zonder al te veel bijkomende kosten uit te voeren. Glaslatten worden door ons altijd aan de binnenzijde gemonteerd, dit in verband met de inbraak preventie. 

Het aanbrengen van een nieuwe kunststof of houten vensterbank, in vele kleurmogelijkheden, maakt de renovatie in zijn geheel af. Als de montage en de afwerking gereed is, zal een van de monteurs met u het werk controleren.

Wij leveren en plaatsen veel kozijnen in de regio van Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Dordrecht, Papendrecht en Ridderkerk.

Enkele voorbeelden

 
kozijnen-plaatsen-zwijndrechtkozijnen-zwijndrecht