Ramen

Timmerbedrijf Verschoor heeft een bijzonder veelzijdig leveringsprogramma. Alleen al in de kunststof kozijnen is er een keuze uit maar liefst 42 verschillende kleuren!

Vaste ramen, draai ramen, draai/kiep ramen, hef/schuifpuien, kiep/schuifpuien, hiervoor bent u bij Timmerbedrijf Verschoor op het juiste adres.

Kunststof kozijnen hebben een ware metamorfose ondergaan. Waren deze kozijnen vroeger vlak en saai, vandaag de dag is het onderscheid tussen echt hout en kunststof nauwelijks meer te zien. Door gebruik te maken van zeer hoogwaardige profielen is het mogelijk om verdiept liggende kozijnen te produceren. Daarbij komt dat de houtstructuur op een zodanige manier wordt nagebootst dat er nagenoeg geen verschil te zien is ten opzichte van traditionele houten kozijnen.

Kozijnen op maat

Verschoor maakt kozijnen op maat in eigen werkplaats. Uw kozijnen worden door ons machinaal op de millimeter nauwkeurig gemaakt. Vervolgens worden deze kozijnen door ons op locatie professioneel geplaatst. Dit alles word gedaan zonder dat u er last van zult hebben. In dit project ziet u een voorbeeld van houten kozijnen, maar wij kunnen ook kunststof kozijnen leveren en plaatsen. Bel of mail ons voor een afspraak.

Enkele voorbeelden

kozijnen-plaatsen-zwijndrecht kozijnen-zwijndrecht