Woningrenovatie door Timmerbedrijf Verschoor.

Timmerbedrijf Verschoor is gespecialiseerd in diverse soorten woningrenovatie. Voor een aanbouw, dakkapel of andere soorten timmerwerkwoningrenovatie kunt u contact opnemen. Door de jaren heen heeft Timmerbedrijf Verschoor veel ervaring opgedaan met woningrenovatie. U bent daarom verzekerd van vakmanschap en goede kwaliteit. Het team van Timmerbedrijf Verschoor is werkzaam in de omgeving van Hendrik Ido Ambacht .

 

Ramen is een onderdeel van woningrenovatie bij Timmerbedrijf Verschoor. Er zijn diverse soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Daarnaast behoort het realiseren van een aanbouw ook tot woningrenovatie. Dit is een goede oplossing om de leefruimte in huis aanzienlijk te vergroten. U kunt deze soorten van woningrenovatie zien als een goede investering. De waarde van uw woning gaat hiermee omhoog.

 

Wilt u meer informatie over de soorten van woningrenovatie, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. Timmerbedrijf Verschoor staat graag klaar voor een nieuwe uitdaging met woningrenovatie, dus twijfel niet!

 

Woningrenovatie vergroot de waarde van uw huis.

Wenst u meer informatie te ontvangen over woningrenovatie, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Adres

PC/Woonplaats

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Bestand toevoegen

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)